Коротий Звіт із Загальних Зборів

У суботу, 2 серпня, 2014 р. В Ґражді відбулися Загальні Збори Парафії св. Івана Хрестителя у Гантері. Серед присутних були парох, о. Др. Іван Кащак, о. Степан Попко, члени церковного комітету і парафіяни. Разом 19 осіб.

Отець Др. Іван Кащак був обраний предсідником. Члени церковного комітету позвітували про свою роботу за час від 19 лютого 2014 р. до 2 серпня 2014 р. (Згідно із голосуванням на лютневих зборах, термін між зборами цього року був скорочений бо вважалося що в літній порі прибувають набагато більше парафіян/прихожан, котрі би прийшли на збори. На жаль, як і в минулому, цей задум не увінчався успіхом і рішено знову відбувати щорічні Загальні Збори в лютому, а літом скликати загальні сходини парафіян/прихожан.

Після звітування, контрольна комісія запропонувала абсолюторію уступаючому комітетові. Надано абсолюторію одноголосно. Потім обрано новий церковний комітет у наступному складі:

Мужі довіря: Борислав Білаш ІІ , Степан Коростіль
Секретар: Ксеня Ференцевич
Скарбник: Богданна Титла
Бухгальтер: Наталя Коростіль
Фото-репортер: Роман Грицин
Господар: Степан Коростіль
Адміністратор веб-сайту: Андрій Титла
Контрольна Комісія: Юрій Яримович, Ярослав Федун, Зірка Воронка
Вільні члени: Світлана Бреґл і Олексій Пясецький

Під час дискусії обговорювали різні справи котрі торкають гантерську парафію, а саме: утримання церковної території та існуючих забудов і купівля сусідної нерухомості, активність членів парафії, літна виставка картин, безпечність села Джувет в якому знаходиться церква, гуманітарна і матеріяльна допомога Україні у зв’язку із анти-терористичною операцією, необхідність допомоги в кухні/буфеті і крамничці під час літного сезону, і частинна оплата медичної страхівки для отця пароха.

Ліда Пясецька, протоколярний секретар Зборів

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.